//Betalnummer Skandinavien
Betalnummer Skandinavien2017-12-20T21:32:36+00:00

Betalnummer
– Skandinavien

Vi har flest aktiva betalnummer i Sverige och är en ledande leverantör av betalnummer i Norge och Finland. Behöver du en skandinavisk partner hjälper vi ditt företag att växa så in i Norden. Vi kan också hjälpa er växa i övriga världen.

  • Kunder i Norge och Finland kan ringa från kontantkort
  • Prissättning i givna intervaller
  • Ni slipper krånglet med lokala operatörer, språk samt komplicerade och långdragna processer
  • I kundwebben får ni en samlad bild av era tjänster och hur mycket ni tjänat.

Skandinavien

pdf produktblad

Nå en större marknad

Om dina kunder finns utanför Sverige kan vi erbjuda betalnummer i Norge och Finland. Använder du redan betalsamtal som betalsätt i Sverige kan betalnummer i övriga Skandinavien vara ett bra sätt att få din verksamhet att växa. Vi har lång erfarenhet av den skandinaviska marknaden och vi hjälper dig gärna att skapa nya möjligheter.

Du behöver inte identifiera din kund eller skicka ut fakturor och slipper kundförluster. Vi ser till att du får betalt för alla samtal som sker, med tilläggstjänsten ViaFinans ser vi dessutom till att det går extra snabbt.

Kundwebb ger överblick

I din tjänst ingår utan extra kostnad tillgång till vår kundwebb. I webbgränssnittet får du en tydlig överblick av din tjänst, du kan t.ex följa samtalsstatistiken och anpassa bemanning och marknadsföring därefter.

Administrera din tjänst

I webbgränssnittet kan du även administrera ditt betalnummer och exempelvis lägga till och ta bort telefonnummer som du vill koppla dina samtal till. Du väljer själv vilka telefonnummer och i vilken ordning du vill att samtalen till ditt betalnummer ska kopplas fram och det kostar självklart ingenting extra att lägga till fler telefonnummer.

Norge

I Norge finns det redan givna tariffer att välja mellan och med prismodellen ”pris per minut” kan du välja mellan sju olika tariffer inom spannet 2,00 – 26,00 NOK per minut.
Med prismodellen “pris per samtal” kan du välja mellan 5 – 200 NOK per samtal. Samtalen får som längst pågå i 60 minuter, sen avslutas samtalen automatiskt av operatören.
Alla telefoner kan ringa norska betalnummer, alltså fasta telefoner, mobilabonnemang och kontantkort.

I Norge måste marknadsföring och innehåll följa norsk lagstiftning.

Finland

Även i Finland finns det redan givna prisnivåer och vid “pris per minut” kan ni debitera mellan 0,08-5,11 €/minut. Samtalet får pågå hur länge som helst men kunden får som mest bli debiterad 50€, när gränsen är uppnådd avslutas samtalet automatiskt.
Med tariffen ”pris per samtal” får samtalet kosta mellan 0,08-40,64 €.
Såväl fasta telefoner, mobilabonnemang som kontantkort kan ringa till de finska betalnumren.

I Finland regleras betaltelemarknaden av organisationen MAPEL och du kan läsa regelverket i sin helhet på www.mapel.fi.