Om oss

Igår

När Viatel grundades 1992 var fokus primärt på samtalshantering, växellösningar och kösystem. Med vår bakgrund inom samtalshantering och telefoni har vi fått de perfekta förutsättningarna för att år 2000 satsa på betaltjänster via telefon; betalsamtal och SMS. Efter många år som största återförsäljare av betalnummer hos Telia, gav PTS oss förutsättningar att kunna stå på egna ben. Därmed kunde marknaden för första gången få uppleva konkurrens, vilket gjort att det idag finns mer ändamålsenliga produkter till lägre avgifter. Viatel har även etablerat kontor i Oslo och Helsingfors för att på bästa sätt kunna erbjuda betalnummer i hela Skandinavien.

Idag

Viatel är ett växande bolag. Vi växer varje dag. Och det gör vi för att vi älskar det vi gör. Att få presentera en tekniskt avancerad lösning på ett enkelt sätt till våra kunder gör oss lyckliga. Det är det vi brinner för. Och det är det som gör att vi är marknadsledande inom betalnummer och att vi får fortsatt förtroende att hantera mer än 15 miljoner betaltransaktioner per år.

Imorgon

Vi tänker vara marknadsledande imorgon också. Men vi vet att marknaden för betaltjänster utvecklas snabbt. Vi satsar därför ständigt på att förenkla och effektivisera betalningsflödet så att vi kan leverera en lösning som överträffar dina förväntningar även imorgon. Som registrerad operatör hos PTS och med fiberanslutningar till de större telefonioperatörerna har vi förutsättningarna som krävs för att fortsätta att behålla vår ledande position på marknaden och för att idag skapa de tjänster som du behöver imorgon.

Om oss